Informatie

Boomkwekerij Huijbregts is een groeiend bedrijf en werd door Hans en zijn ouders opgericht in 1991. Sinds medio 2009 hebben wij samen het stokje volledig overgenomen.

In de loop van de tijd hebben wij ons voornamelijk toegelegd op het kweken van Prunussen. Met ongeveer  20 soorten zijn wij één van de grootste Prunusspecialisten uit de omgeving.

Daarnaast vindt u bij ons een ruime sortering (bladhoudende) sierheesters, Ilex- en coniferenplantgoed.

Van het grootste gedeelte van onze planten maken wij zelf stek en deze wordt op eigen kwekerij uitgeplant. Al ons plantgoed wordt op GPS geplant en regelmatig (zijdelings) gesnoeid. Als tweejarig plantgoed leveren wij de planten aan collega-bedrijven waar ons eindproduct wordt gebruikt als uitgangsmateriaal voor oppot en kluitenteelt.

Vanaf 2013 hebben wij ook containerplanten opgenomen in ons assortiment. Het uitgangsmateriaal is van eigen kwekerij en wordt opgepot in C20, per soort variërend in hoogte van 125/150 tot 200/250 cm.

Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze kwekerij zodat u met eigen ogen kunt zien waar wij voor staan: kwaliteit!

Hans en José Huijbregts
Tel. 076-5972920

lid van ZLTO / Treeport Zundert